xWij zoeken talent!
Wij zijn altijd op zoek naar freelance professionals die OutSight Media willen versterken. Ben jij zelfstandig, creatief en flexibel? Beschik je over een geweldig portfolio? En denk je dat jij wat voor ons kan betekenen? Laat het ons weten!


Cameraman/vrouw freelance | Projectbasis
Je maakt op basis van een shotlist de mooiste beelden bij één van onze klanten. Je beschikt over professionele (4K) apparatuur en kennis van licht en geluid. Maak je ook drone-opnames? Dan heb je een streepje voor. Kun je ons een geweldig portfolio tonen en denk je dat je een toevoeging bent op ons team? Laat het ons weten!2D-Animator freelance | Projectbasis
Je bent in staat complete 2D animaties te maken. Vanaf de eerste illustraties in de conceptfase tot het animeren en editen van een complete animatie inclusief voice-over en sound. Afhankelijk van het project kan het ook zijn dat je verantwoordelijk bent voor een deel ervan. In een deel van de projecten zullen we je illustraties aanleveren en ben jij verantwoordelijk voor het motion design.

Illustrator | freelance | Projectbasis
Je bent in staat illustraties te maken in verschillende stijlen. Je bent gewend te werken met een brandbook. De illustraties die jij maakt sluiten perfect aan op de huisstijl van de klant. De illustraties die jij maakt zullen gebruikt gaan worden in animaties. Kun je ons een geweldig portfolio tonen en denk je dat je een toevoeging bent op ons team? Laat het ons weten!

Waarom animatie OutSight Media?

Opnames in
cinemakwaliteit


Direct contact
met de makers


Fixed price


Ruim 10 jaar
ervaring


Alle talen
leverbaar