xWerkwijze animatie


Offerte & planning
Bij het aanvragen van een offerte inventariseren wij wat de organisatie voor ogen heeft. Naast een offerte ontvang je van ons een planning en debriefing. Zo weten beide partijen dat ze elkaar begrepen hebben. Middels de planning weten we wat er van elkaar verwacht wordt en wanneer dit moet gebeuren.
Briefing
De precieze stijl van de animatie bepaalt OutSight Media op basis van een intake. Deze kan op locatie of telefonisch plaatsvinden. Als er nog geen ideeën zijn, maar wel een doel dan komen wij met een voorstel hoe dit doel te bereiken.Het is belangrijk vooraf te weten wat het doel is van de animatie. 4 belangrijke vragen zijn:

1.    Wat is mijn doel? (traffic, omzet, naamsbekendheid, uitleggen);
2.   Wat is mijn boodschap? (wat gaan we vertellen en op welke manier);
3.   Wat is mijn doelgroep?
4.   Wat is mijn stijl? (simpel, zakelijk, kleurrijk, basic);
Script & storyboard
Na de intake starten wij met het opstellen van storyboard & script. Tevens zullen wij indien nodig de aangeleverde spreektekst redigeren tot een goed lopende spreektekst voor de voice-over. Het script, de spreektekst en het storyboard worden vooraf ter goedkeuring opgestuurd. Na goedkeuring starten wij met de videomontage.


Design van animatie
Op basis van de intake zullen er ontwerpen worden gemaakt. Belangrijk is dat de ontwerpen
aansluiten op het doel, de huisstijl en het imago van de organisatie. Een animatie is niet een
los onderdeel, maar een schakel van de gehele huisstijl en moet dus perfect inpassen.Videomontage
In de videomontage worden de goedgekeurde designs tot leven gewekt. De designs, voice-over en sound worden in de studio samengesmolten tot een goedlopend verhaal. De animatie wordt vaak voorzien van voice-over. OutSight Media werkt uitsluitend met professionele voice-overs en gecertificeerde vertalers. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk aan voice-overs. Al onze voice-overs zijn native speaking. Dat wil zeggen; de animatie wordt foutloos in de moedertaal ingesproken en bij ons aangeleverd.Wij voorzien jouw animatie van rechtenvrije sound conform de stijl van de organisatie.
Goedkeuring & oplevering
De animatie is klaar en je bent tevreden. Wij leveren de animatie aan in het gewenste formaat. Wij kunnen alle bestandstypen leveren voor tv en online. OutSight Media zal desgewenst adviseren m.b.t. het gebruik van de juiste bestandtypes.

Voor een goede vindbaarheid op Youtube kan OutSight Media de animatie online plaatsen. Door het volgen van een stappenplan zorgen wij voor een solide basis. Dit zorgt ervoor dat de animatie gevonden wordt op de woorden die voor de organisatie van belang zijn.

Waarom animatie OutSight Media?
Illustraties
op maat


Rechtstreeks contact
met de makers


Vaste prijs


Alle talen
leverbaar


Ruim 10 jaar
ervaring